خرید از بانه | بورس لوازم خانگی بانه | فروشگاه اینترنتی بانه آنلاین
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ترفندهای براق کردن ظروف آلومینیومی

ترفندهای براق کردن ظروف آلومینیومی

ظروف آلومینیومی به خصوص قابلمه ها و ماهیتابه ها، روزهای اول بعد از خرید، سفید و براق به نظر می سند اما جنس خاص ظروف آلومینیومی موجب می شود که مواد غذایی به آنها بچسبد و به راحتی نیز تمیز نشود. برای اینکه بتوانید قابلمه های آلومینیومی را تمیز کنید و مواد غذایی که به آنها چسبیده را پاک کنید باید از ترفند های براق کردن که به شما یاد میدهیم؛ استفاده کنید. در صورتی که مواد غذایی آنقدر به قابلمه و ماهی تابه آلومینیومی شما چسبیده است که بعد از چند بار پخت و پز و آشپزی چند قابلمه و ماهی تابه سوخته روی دستتان باقی مانده که نمی توانید آنها را تمیز کنید؛این مطلب مناسب شماست و نباید از دست بدهید.

براق کردن ظروف آلومینیومی با سرکه

براق کردن ظروف آلومینیومی با سرکه
سرکه دم دست ترین و راحت ترین روش برای براق کردن ظروف آلومینیومی است. برای تمیز کردن و براق کردن ظروف فقط کافیست چند قاشق سرکه را روی اجاق گاز داغ کنید و داخل قابلمه یا ماهیتابه خود بریزید. سپس با ابر یا اسکاچ تمام سطح ظروف خود را به سرکه داغ آغشته کنید. به این ترتیب تمام غذاهای باقی مانده از ظروف جدا شده و در صورتیکه قابلمه آلومینیومی سوخته داشته باشید نیز به طور کامل براق و سفید می شود.

قیمت سرویس قابلمه
براق کردن ظروف آلومینیومی با زغال

براق کردن ظروف آلومینیومی با زغال
ذغال از دیگر موادی است که می‌توانید برای براق کردن ظروف به کار ببرید. همان ذغالی که برای تهیه و کباب کردن انواع غذاها در پیک نیک مورد استفاده قرار می دهید؛ برای براق کردن قابلمه و ماهیتابه های آلومینیومی مناسب است. البته اول باید زغال را به خوبی داغ کنید و به صورت پودر در بیاورید. بعد از اینکه پودر زغال سرد شد؛ قسمتهای داخلی قابلمه یا ماهیتابه را به طور کامل به ذغال آغشته کنید. حدود نیم ساعت منتظر بمانید تا زغالها را از روی ظرف آلومینیومی پاک کنید. به این ترتیب قابلمه شما کاملاً براق شده و آثار مواد غذایی یا سوختگی از روی آن پاک میشود.

 

براق کردن ظروف آلومینیومی با لیمو

براق کردن ظروف آلومینیومی با لیمو
لیمو حاوی نوعی اسید است که برای براق کردن ظروف به خوبی جواب می دهد. البته ترفند براق کردن ظروف با لیمو باید به درستی انجام گیرد. لیمو را نباید مستقیما روی ظروف آلومینیومی بمالید چون اسید آن ممکن است به ظرف آسیب وارد کند. ابتدا باید قابلمه یا ماهیتابه آلومینیومی را پر از آب کنید و حدود نصف لیوان آب لیمو یا لیموی تازه به آن اضافه کنید. سپس ظرف آلومینیومی را روی گاز بگذارید و اجازه دهید آنقدر داغ شود تا آب به طور کامل به جوش آید. زمانی که قابلمه و ماهیتابه آلومینیومی را چند دقیقه در حالت جوش قرار دادید؛ محتویات آب و لیموی آن را خالی کنید سپس با یک شستشوی ساده، ظروف آلومینیومی شما دوباره سفید و براق خواهند شد.

0
دیدگاه‌های نوشته